Semaberra1 Kızlar biontek asisi olduktan sonra iki dozu da oldum bi at geçti kalbimde sıkışma yaşıyorum aşıdan sonra kanda pıhtılaşma olabilir diye duymuştum bi fikri olan
Busragokceberra Semaberra1 Aspirin varsa evde için bir zararı olmaz sonra en yakın sağlık kuruluşuna gidin
buzlulimonata Semaberra1 doktorla konusun kan sulandirici versin ama gidene kadar coraspin baslayabilirsiniz eczaneden alip
Betuloz Semaberra1 banada oldu hatta kalbim ağrısı nefesim daraldı 10 gün sürdü doktora gittim bazı kişilerde kalp kası iltihabı yapıyor dedi baktı herşeyime temiz çıktı psikolojik dedi istersen görün.
Ahsenimveben Betuloz aynı durum eşimde oldu sinovac tan so.ra hatta dtm böyle dedi temiz cıktı her şey psikoloji dedi
Balkupum2505 Semaberra1 sinovac ikinci dozdan sonra bendede olmaya basladi kalp skntisi bi geliyo bi kac gun sürüyo daha önce hic böyle sikayetim olmamisti
Cancansmom Semaberra1 doktorlar da bir kardiyoljiye gorunmeyi tavsiye ediyor böyle hissedenlerde,geciktirmeden gidin.
Sevinc24 Semaberra1 pıhtılaşma yapmıyor ki yan etkileri arasında Yok öyle bişey he göğüste ağrı yaptı bende duydum etrafımda birkaç kişide de
Busragokceberra renkliruya Zaten kanda pıhtılaşma varsa hastahanede mecburen veriyorlar ayriyetten mide koruyucu da verirler.Ekstra bunu bizle paylaştığıniz için teşekkürler 🤗
renkliruya Semaberra1 30 yaşın altındakilerde kalp kası iltihabı yapabilir diyorlarda o yüzden sordum.. geçmiş olsun..ihmal etmeden doktora gidin..