https://resimyukle.io/r/JN9RM9I7ef
Arkadaşlar lütfen yardımcı olalım anne baba çok çaresiz durumda sürekli pazarda ürün satmaya çalışıyorlar ayrıca tramvay, Marmaray gibi toplu taşıma araçlarında hasta bebekleriyle yardım toplamaya çalışıyorlar. Ben kumbara talep ettim ve dün 3 adet geldi bugün çantama koyup 14 aylık bebeğimle akrabalarını gezip topladım birseyler. Eşim beyaz eşya arıza bakım teknisyeni ona bir adet verdim gittiği servislerde bebeğimizi tanitip yardım toplayacak biz dün elimizden geldiği kadar içine koyduk inanın bugün kendi ailem ve halamdan 50 TL gibi bir rakam toplayabildim ve sürekli onlardan da alacağımı söyledim az çok demeden toplamaya devam edeceğim. Ben bu bebeklerimize çok üzülüyorum ve hergun agliyorum. Lütfen az çok demeden yardımcı olalım aile kimseye sesini duyuramiyor canlı yayınlara en fazla 12 kişi giriyor ama çoğu sadece bakıp çıkıyor. 10 lira 20 lira kimseyi batirmaz lütfen duyuralım çevremize bu kizimizida. Fatma Zehra bebeğimiz 16 aylık Sma tıp 1 ölümcül kas hastası henüz %8′lik bir dilimde ve 25 günde 1 ilerliyor maalesef. Oturamiyor, yuruyemiyor, yemek yiyemiyor lütfen hastalığı daha fazla ilerlemeden trakesi açılmadan yavrumuzu Zolgensma ilacına ucuralim. Eminim sizler gibi güzel insanlar sayesinde kızımız %100 olup ilacına kavusabilecek. Zaman ayırıp okuyan ve yardımda bulunan herkesten Allah razı olsun hatta şöyle düşünelim gerekirse sadakaniz olsun yavrunuzun 🤗 Lütfen görmezden gelmeyin benim 1 TL 5 TL 10 TL ile ne olacak diye dusunmeyelim her kurusumuz o yavrulara şifa oluyor bunu unutmayalım. 🙏