Snmadr Bebeğim sürekli bir emmek istiyor sanıyordum artık meme hep ağzımda dursun istiyor emmese bile öyle durmak istiyor emzik alıcam öneriniz var mı kiraz uçlu doğal varmış Philips avent çok duydum
asel16_hurmuz Snmadr yenidogduysa bebeğiniz kiraz uçlu emzik öneririm ama 2 ay filan olduysa avent öneririm canım 🥰
sedasnglr93 Snmadr philips avent aldım duruyor tutmadı bibs emzik tuttu altı aylık halada kullanıyor yeniledik eskitti iki tane şimdi iki tane daha aldık ben bibs öneririm
gocebebirbayan Snmadr Avent ultra soft kullanıyoruz. Çok seviyor kızım. Emzik almazdı hiç aldı bunu 🙃
Gulsah01 Tüm ezikleri denedim almadı canim. Bibs markası var kauçuk Anne memesine em yakın emzikmis. Verdiğim gibi tuttu 14 15 aykiga kadar kullandı sonra kendi kendine bıraktı. Dene istersen.
Stefka25062021 Philips avent kesinlikle çok iyi, birkaç emzik denedim hiçbirini tutmadı ama avent in air serisi güzel 👍🏻
Ozlem_1995 Snmadr avvent ultra soft emziği almalsıın benim oğlumun ilk ve son emziği oldu çevremde 2 kişinin bebeği tutmuyordu bizim kullandığımız emziği onalr da hemen tuttu diğrr eziklere göre ucı küiğk ve çok yumuşak