Zumrab Merhaba hanımlar önerebileceğiniz kullanışlı bebek bakım bakım çantası tavsiyesi verebilir misiniz ? Veya bakım bakım çantası yerine hangi çantayı kullanıyorsunuz bilgi verirseniz çok sevinirim 😊😊
NeslihanBusra Zumrab imajın kapitone siyah olanını kullanıyodum başlarda, şimdi büyüdü normal çantalarımı kullanıyorum
Merve201119 Zumrab okiedog sakawa mondo bebek bakım çantası kullanıyorum canım içinde antibakteriyel alt açması var biberon çantası ve anne içinde bir cüzdan tarzı çantası var
Deletedmom0340 Zumrab ben decathlonun 19 liralık spor çantasını kullanıyorum. Şuan bebeğim küçük olduğu için işimi görüyor ve hafif olması sebebiyle taşıması çok kolay. E bebekten bakım çantası almıştım ama iade ettim. Çünkü gereğinden fazla büyükler.
Minnakelifim03 Deletedmom0340 decatlonun cantası bana biraz kucuk geldi bende soobe nin sırt çantasinı aldım 15 liraya onu kullaniyorum 😊
fencianne Bebek bakım çantalarını çok kaba buluyorum ve kullanmıyorum Mavi'den indirimde deri sırt çantasını almıştım çok memnunum