ATC Mlke301020 bence sizde eğer virüs olursa hayatının geri kalanında ne kadar zor anlar yaşayacağını bi araştırın maske takılsa memnun değilsiniz takılmasa çocuklarımı riske atılıyor dige memnun olmazsınız garip
Mlke301020 Esdoel ben olsam göndermem çok zararlı oksijen ihtiyacı var çocuklar gelişim çağında bunu okul mu zorunlu tutmuş dışarda bile o yaşa yasak değilken ne alaka anlamadım
Esdoel Mlke301020 genelgede yazıyormuş bugün bı gitsin maske takarken bunalirsan bir süre çıkar sonra yine tak dedim
Esdoel ATC ben burda ilk okul liseye giden çocuktan bahsetmiyorum neden anlamıyorsun benim çocuğum 5 saat boyunca maskeyle duramaz bu çocuklar nasıl nefes alacak tek kızım için demiyorum öğretmenler taksın
Mlke301020 Esdoel çocuk senin canım iyice araştır öğren dediğin gibi maske ile günah o kadar saat durulmaz
Balkizlarim Esdoel kızım kuran kursuna gottiginde sabah 10 öğlen 1 e kadar maskeli oldu tabiki zor ama mecbur 5 yaşında 👌💛 pazartesi bizde anaokuluna basliycaz yine takicak Allah muhafaza şakaya gelmez bu hastalık ara ara izin verilir yemek yerken falan 🍓
semaahmet Esdoel bizimde öylede içerde takmiyo çocuklar vallahi zaten küçükler nefesleri ne kadar bide nefees alamaycaklarsa ne anlamı var göndermenin bizimki sadece gelirken maske olucak içerde takmiyo şükür