Hotic Elifxx12 şu an tam iki yaşında. Bi haftadır falan kendi odasında uyuyor. Aslında odası 6 aylıktan beri ayrı ama oda takımını 2 yaşında aldık
Waffle Elifxx12 1 Yaşında beşiğini odasına koyduk orada yatmaya başladı 2 Yaşında da odasını aldık baza da yatırıyor şu an 😊
Hotic Elifxx12 çilek ten almıştık montes serisinin dolap şifonyer ve karyolasını. İndirim vardı o zaman ama hala var mıdır bilmiyorum. Ben memnunum şimdilik. Özellikle gardrop cok kullanışlı. Klasik 3 kapılılar gibi değil içi.
Senemmm11 Elifxx12 10 aylikti odasını yaptık. Gündüz uykularını orda uyuyor ama gece yanımızda pasamiz 😂 14 aylik
BBBuse Elifxx12 dogumdan once odasına yetiskin dolabı yaptırdım bir de kitaplik aldim başka bir sey yok, beşiği bizim odada onda uyuyor.
NefesMaviDeniz Elifxx12 Doğumdan önce odalarını hazırlamıştık ve doğduklarından beri kendi odalarında uyuyorlar şu anda 5 aylık ikizlerimiz 🌸🙏🏻
Umutegem Elifxx12 ben 14 aylikken ayirdim odasini sadece besigimiz vardi sonra dolap aldim suan 31 ayligiz yavrulu yatak arayisindaym direk oda yapmadim