cataleyaa Merhaba kızlar 28 günlük bebeğim var D vitamini damlası kullanmaya başlamıştım doğduğundan beri devit 3 günlük üç damla veriyordum internette okuduğum kadarıyla ocean microfer aldım ona başlıycam ne kadar vemem gerekiyor 1.aya gircez bir kaç güne
mermik cataleyaa merhaba. Microfer demir diye biliyorum. 400iu ocean d vitamini almalısınız. 1 fıs günde.
minikcivcivinannesi cataleyaa ocean d3 400 kullanıyoruz biz 3 gündür 15 günlükken başladık. Fıs fıs ve damla olarak kullanılabiliyor. Ben bir fıs olarak sıkıyorum. Damla olarak olursa 2 damla demişti doktor. Doktora sorup kullanmaya başlayın bence
cataleyaa Eymencvk valla anlamadım ya ben ocean microfer aldım ama ocean d3 400ıu ne ozaman şuan hangisini kullanmam gerekiyor
menekseyagmr cataleyaa canım ocean microfer d vitamini değil demir damlasıdır. ona 4.ayda başlayacaksınız . ocean vitamin d3 yazanı alıp kullanman gerekiyor. günde 1 fıs yada damlalıkla kullanacaksan 3 damla yine aynı şekilde.
cataleyaa menekseyagmr şimdi aydınlandım çok teşekkür ederim farklarını anlamamıştım d3 400ıu dediğiniz sarı dimi dışı
Annelikseruveni cataleyaa microfet demir ilacı ona 4.,aydan sonra başlayacaksiniz şu an d vitamini vermeniz lazım 400 ünite