Kizim kopek dislerini oatlatti ve bu surec cok uzun surdu, dün diger kopek disi patladi simdi biraz size gozlemlerinden bahsetmek istiyorum cok fazla kaka yapiyor ilk kotu kokuyordu ve yesildi bugun kotu kokmuyor ama hala cok yapiyor sizce normal mi bu arada 21 aylik, istahsiz hep istahsizdir ama suanda acayip direniyor cok uzuluyorum iyice kuruyacak cocuk sizce ne yapmaliyim ne yedirip iciriyim bu arada tatli seyleri sevmez bana verebileceginiz tarifler varmi hem yesin hemde besleyici olsun🙏 yemekte yemedi masadan kaldirdim agladi bu sefer yuz vermedim yemek yemeyecekse mutfaga girmemesini soledim kapiyi kapatmadim tabiki ama esige dogru oturup agladi ben orali olmadim ama kaynanam kiyamadim diyip aldi sonra onada yanlis yaptigini soledim bizi dinlemeyecek kotu anne baba olarak gorecek hic hos degil yaptigin dedim oda dediki ama bolede yaparsak daha hircinlasir , onun dediginede katiliyorum dusununce , kizlar ne yapmaliyim sizce valla isin icinden cikamiyorum davranis seklim nasil olmali tecrubeli anneler bana yardim edin🙏