Aliveannesiiii Aryaaydin90 evet çok soğudu havalar, pijama altı, atlet ve uzun kollu zıbınla yatırıyorum. Üzerine orta kalınlıkta müslin battaniye örtüyorum.
trn-mom55 Aryaaydin90 ben örtüyorum ama ya çekip burnuna tıkıyor ya da ayağıyla tepiyor üstünü açıyor o yüzden bu kış ben biraz kalın giydireceğim
Cheddar Aryaaydin90 uyku tulumu kullanıyorum kesin çözüm. Üst örtme bebeklerde imkansız hem de tehlikeli. İstanbulda ev şuan 28 derece. Sadece uzun kollu zıbın ve pijama altı giydirdim
NefesMaviDeniz Aryaaydin90 Baya soğudu havalar o nedenle kendinden çoraplı çok kalın olmayan tulumlar aldım. İçlerine alttan çıtçıtlı sıfır kollu body giydirip üstüne tulumlarını giydiriyorum. Üstlerini örtmüyorum çünkü asla durmuyor o örttüklerim maşallah ikiside tepinerek açıyorlar :)
Vivalaarya Cheddar Uyku tulumu ben de istiyorum ama çok soğuk olmayan havalarda da kullanıyor musunuz? Mesela ben İzmirdeyim gece üstünü örtmek zorundayım ama kalın bir şey örtersem de terler
Prensesannesi38 kutgun uyku tulumu ilk defa alıcam da kalınlığı nasıl oluyor tulumlarım birde nerden alıyorsunuz
kutgun Prensesannesi38 e bebekten almıştım bugün baktığımda kalın olanları gelmiş ben yaz boyu biraz incesini giydirmiştim. E bebekten bakabilirsiniz biraz kalın evet ama örtü örtmediğin için sıcak tutar ve ben genellikle gece 11 12 gibi uykusunda giydiriyorum ki erken uyuduğunda sıcaktan bunalıp uyumamazlık yapmasın
Tiredmomy Aryaaydin90 örtüyorum ama hep tepinip atıyor sevmiyor resmen:) kısakollu badi üstüne uzun kollu ve pijama giydiriyorum
Cheddar Vivalaarya ben örtmüyorum bu havalarda mesela çünkü içerisi sabaha karşı 26derece civarı oluyor. Sırtı ve göğüsü sıcak oluyosa örtmenize gerek yok 😊
Vivalaarya Cheddar Hayat kurtaran önerilerde bugün oldu resmen. Benim için işkence eşim de pimpirik illa bir müslin örtmeden uyutmuyor bebeği bu sefer bebek onunla oynadıkça ben uyanıyorum. Bu gece öyle deneyeyim teşekkürler
SweetPaw Aryaaydin90 uyku tulumu kullanıyorum hem onun için daha rahat oluyor, hem de benim içim rahat ediyor üstü acildimi,örtü yüzünü kapattı mi vs derdi olmuyor.
Cheddar Vivalaarya yani kızım 24aylık 8aylıktam beri bu şekilde ilerledim maşallah hiç hasta olmadı üşütmekten ötürü 😊 bebekler bizim gibi değiller vücut sıcaklıkları bile bize göre daha fazla oluyo uyurken 6.aydan sonra o yüzden çok sarıp sarmalayıp terletmemek lazım çok daha tehlikeli
Vivalaarya Cheddar Giyimine falan hep dikkat ettik ama bu üst örtme mevzu biz de birkaç defa çok terli aldım bebeği korkuyorum artık.🙏🏻
BBBuse Aryaaydin90 uzun kollu pijama takimi ya da tulum giydiriyorum içinde kisa kollu zibin oluyor. Ustunu karnına kadar ortuyorum korkudan, kış için uyku tulumu aldim onu giydiricem ustunu ortmemekicin.
Daylight4106 Içine yarim kollu zıbın üstüne ve altına uzun pijama giydiriyorum. Sabaha karşı soğuk oluyor bazen acaba incemi diyorum. Üstünü örtemiyorum oynuyor yüzünü kapatıyor tedirgin oluyorum. kış için uyku tulumu alacağım.