Meryem_12345 Emzirirken hamile kalan varmı 3 Aylık bebeğim var acaba hamile miyim 1 aydır adette olmuyorum acil cewaplarinizi bekliorim anne sütü korumuyormu
dml2703 Meryem_12345 😅ben tam da senin yaşadıklarını yaşadım ve şu an iki buçuk aylık hamileyim kesinlikle hemen bir test yap ya da kan ver
Meryem_12345 Ebrugzbk bu ay olmadım bilmiorim ilk hamileligimde hep dediler sütun korur ilk 6 ay insalh hamile değilimdir kulaktan duyma laflar hep
Ebrugzbk Meryem_12345 bende rmziriyorum daha adet görmedim hiç 6 aylıgız ama yine de tedbiri elden bırakmamak gerek uzunda bi zaman olmuş sizin hemen test yapjn derim
Happygirl8 Meryem_12345 anne sütü eğer sık sık emzirilirse 6 aya kadar koruyabilir ama koruma yöntemi olarak güvenilmez 🙂😃
Happygirl8 Meryem_12345 hım ama genelde istatistiksel olarak koruma derecesi düşük bi yöntem 😑 ek yöntemlerle desteklemek gerekir çocuk istemi yoksa 🥺
Ebrugzbk Meryem_12345 nasıl dogum yaptınız bilmiyorum ama bn sezeryan göbegim duruyor beni de gören hamile sanıyor ama işte şüphe kalmaktansa test yapmak en iyisi
nazenin3233 Meryem_12345 korkutmak istemem inşallah hamile de değilsinizdir ama arkadaş da normal doğum yapmıştı fark etmemiş adet düzensizliği var diye doktora gidip ilac almış kullanmış sonra ortaya çıktı hamile olduğu ama bebiş küçük olduğu icin bebişe bişi olmadı çok şükr .