zmerves İkisinden birini alacağım hangisini önerirsiniz daha çok oyalama konusunda? Linçlemeye gelmeyin 😌 5-10 dk oturtacağım WC ihtiyacı ya da ona çorba ısıtırken vs.
Gokturk-10 zmerves Ben yürüme arkadaşı aldım önündekilerle oynarken yemeğimi işimi bile yaptım desem😂 çünkü tamamen yere sıfır hale de getiriliyor
bozobeydrk zmerves ikisine de güvenilmiyor maalesef. Ben yürüteç kullanmayı düşünmediğimden sadece ayakta durmayı öğrensin diye hoppala aldım onu da öne arkaya giderek düşürecek nerdeyse yanında olmasam
Olich zmerves bizim doktorumuz hoppala olur demişti ama yürüteç asla tavsiye etmiyorum yürümeyi geciktiriyor demişti. Bu sebeple hoppalayi aldık, benim işime çok yaradı. Büyük oğlum 11 aylık, küçük oğlum 1 yaşına 3 gün kala yürüdüler 🧿
homosapiens zmerves yürüteç aldım ben linçlemeye kimsenın hakkı ve haddi yok belirtmenıze bile gerek yok ben yürüteci tavsıye ederım kullandıgımız için yemek yaparken vs yanımda duruyor oyalanıyor
Barlasb10 Yürüteç bence ben 7 aylık kullanmaya başladım 10 aylık sıraladı bir kaç gün önce de ilk adımlarını attı kendi başına yani zaten çok bindirmezsiniz ama keşfetmesi için yürüteç daha mantıklı kendi bebeğime göre düşündüm ben