Hipatya Kızlar kızım 4 buçuk aylık kaç gündür idrarı çok kokuyor az yapmış oluyo mesela ama sanki saatlerde o bez kalmışta kokmuş gibi ne yapılır ki
elfeyllzdmr Hipatya canım 6 aylık benimde. Bi dönem benim kızımında çok kokuyordu geçti gitti yok şimdi. Ama ağrısı sızısı olmadığı için önemsemedim ben
Fatma97 Hipatya bence bi doktora götür enfeksiyon olabilir bizimde kokulu idrarımız vardı sadece normalde ateş kusma huysuzlukta yapıyormuş ama sadece koku için götürdüm ihmal etmemek lazım bebeklerde oluşan enfeksiyon ileride böbrek yetmezliğine kadar gidiyormuş bi idrar tahlili verip öğrenmek en mantıklısı içinizi rahatlatmak için ☺️
Deletedmom_72 Hipatya Arada su içir derim bazen susuzluktan da oluyor ama en güzeli idrar tahlili vermek 👍🏻Geçmiş olsun ☺️
Hipatya Deletedmom_72 tamam canım bende vermeye başladım dün 1 tatlı kaşığı öti gecede uykuda bir o kadar verdim sanki daha rahat uyudu bu gece
buzlulimonata Susuz kalmis olabilir bu nedenle idrari azalmis ve kokuyor olabilir. Anne sütü de alsa emzirdikten sonra 1-2 cay kasigi verebilirsiniz, su zararli degil karnini sisirmesin bos yere diye verilmiyor 6 aya kadar☺️
defnemilam Hipatya beslenmeyi sıklastir emziriyorsan bir cay kasigi su ver arkasindan . idrarini uzun süre tutuyorsa koku oluyor bizimki gece saatlerce tutar haliyle koku oluyor gunduz idrarlari kokmuyor.
Hipatya defnemilam aslında her zaman sabah alırdım bezi ama kaç gündür sabaha kadar 3 kez alıyorum bezini hep de dolu oluyo