Kubrayanar Merhabalar bebeğim suan 3 aylık yaklasık 1.5 aydır sadece bir kere kaka yaptı onun dısında mecbur fitil kullanmak zorunda kalıyorum aynı sorunu yaşayan bi çözüm bulan varmıdır
Fadime1 Kubrayanar uzujn bi sure doktora gidin ve benim oğlumda kabiz oldu bi çay kaşığı zeytinyağı icirdim ve makatina kulak pamuguyla zeytinyağı sürdüm geçti
Zehra-123 Kubrayanar bizde de aynı sorun vardı. Ben ayaklarını sıcak tutmakta çözüm buldum. Çorap+ patik(yünlü) giydirdim. Artık kendisi kakasını yapıyor. Bizde 2 ay 10 günüz. Sizde bi deneyin. Maşallah diyeyim nazara inanıyorum 🙏😊
Kubrayanar Fadime1 doktor kontrolunde zaten fitil vermemide doktor söylüyor ama bu süreç hep böyle mi devam edicek bi çok doktora sordum cevap alamıyorum
Fadime1 Kubrayanar valla ben öyle yaptıktan sonra daha olmadi fitili ben kendim tercih etmiyorum etkiliyor iyi ama çocuğun makati zarar görüyor diye gerek duymuyorum
Twinsmomee Bizde bir süre kullandik doktor tavsiyesiyle ek gıdaya baslayinca düzeldi bir dahada olmadı maşallah deyim kaka yaptı diye ne sevinirdim