Albertosss başlamadan bi ay öncesi falan anlatmaya başladım tuvalet nedir neden kullanılır vs. Sonra bi kaç kez bezle oturttum korkacak bişey olmadığını anlaması için. Bu arada lazımlık değil direkt klozete oturttum aparat ile. Sonra bi sabah uykudan uyandığında bezi çıkarttım ve artık tuvalete yapacağız çişimizi kakamızı diye anlattım. 10-15 dakikada bir götürdüm oturttum. Başlarda tabi tuvalete yapmadı altına yaptı hep 😒 halıları falan kaldırmıştım sıkıntı olmadı. 3üncü günün ortasında artık vazgeçmek üzereyken tuvalete denk getirdik zamanını ve çiş yaptığını anladı anlayınca gerisi çorap söküğü gibi geldi. Kaka işi daha zordu WC’ye yapmak istemedi altına kaçırdığı çok oldu WC’ye yaptığında çok ağladı ama o da 15 gün içinde oturdu rayına. İlk başlarda gece bağlamaya devam ettim ama gece kaldırdım yine çiş için sonra geceyi de bıraktık. 2 ayda tamamen hallettik sonuç olarak. Alıştırma kilodu kullandım ilk zamanlar ama çok da gerekli görmüyorum çiş yine sızıyo bi şekilde. Yani işin özü bi ara her gün kakalı çişli kilotlar yıkadım yerlerden çok çiş sildim ama şimdi rahatız 💪🏻