A1907 Arkadaslar bebek telsizi almayı dusunuyorum suan her hangi bir arastırmam yok sizlerin fikirlerini almak istedim. Görüntülü almak istiyorum ama epey pahalı. Sadece sesli olanlar ne kadar kullanıslı bilmiyorum. Sürekli bebegimin yanına gidip gelmekten iş yapamaz oturamaz oldum. Kullanıcı annelersen tavsiye rica ediyorum. Simdiden teşekkür ettim 🙏🏻☺️🌸
deletedmom01 A1907 Ben almadım ama burdan marka olarak motorolanın çok iyi olduğunu duydum bi bak istersen
Cinarindunyasi A1907 canim motorola kullaniyorum kamerali inan bana durumun varsa pahaliligini dusunme elim ayagim oldu benim resmen inan butun isimi oyle rahat yapiyorum ki hemde oglumun kapisini acip onu uykusundan etmiyorum o rahat ben rahat guzel oldu boyle 🤗
Eymeninannesiiiii A1907 valla ben geçen gün aldım , weewell ama görüntüsüz , pişman oldum dakika başı yanındayım. Alıcaksanız bir bütçe ayırıp bencede görüntülü alın
A1907 deletedmom01 bende motorolayı duyuyorum incelicem kesin. Ama acaba sonrasında gereksiz cok para vermişim dermiyim bilemiyorum. Tavsiye verecek arkadaslar sonrasında kullanımı ne kadar suruyo hemen kenara atılıyomu onu da yazarlarsa cok aevinirim
Anne https://m.n11.com/motorola-mbp161-aktivite-zamanlayicili-dect-dijital-bebek-telsi-P213105638?cid=700102&utm_source=aff_go&utm_campaign=price_comp&utm_medium=cpc&utm_term=21 biz bunu almayı düşünüyoruz. 2 ablam da motorolanin farklı modelini kullanıyor memnunlar
A1907 Cinarindunyasi ya dimi bende sürekli parmak ucunda dolas git gel kapıyı kapatamama durumundan mahfoldum. Eşime dedim zaten bi bütçe ayıralım alalım olmayacak böyle. Ailemle kalıyoruz hepimiz bes dk arayla yanına gitmekden perişanız 🤦🏼♀️Görüntüsünü görmeden yapamam görüntülü daha iyi. Siz be kadarlıksınız ve kac aydır kullanıyosunuz? Acaba ne kadar süre kullanılır
Cinarindunyasi A1907 https://www.e-bebek.com/motorola-mbp483-lcd-ekran-dijital-bebek-kamerasi-p-mtr-mbp483/ bu canim benim ki
A1907 Eymeninannesiiiii bende sonradan pişman olmak istemiyorum o yuzden dediğiniz gibi goruntulu daha önemli daha iyi
Cinarindunyasi A1907 rica ederim ne demek kullananlar cok memnun sadece tek sorunu anne unitesinin sarji cabuk tukeniyor tabi ben problem yapmiyorum ben 😂
A1907 Cinarindunyasi evet yorumlarda öyle yazmıslar hep bende arastırayım inceliyim alayım inş. Sizde bu fiyattan mı aldınız indirime girdiği oluyormu
MerveErginal Görüntülü chicco nun ama çok rahat oluyor markasında ziyade görüntülü bir ürün tercih etmeniz önemli yok döndümü ağzı burnu kapalı mı hepsini görüyorsunuz
A1907 MerveErginal evet evet goruntulu olmalı bence de yoksa sadece sesle ben duramam ki yine bakar dururum