sevdakpsz Merhaba anneler 🌸 10 aylık oğlum var tuvalete bile zor gidiyorum sürekli yanında durmamı istiyor yanında oturduğumda bile kucağıma tırmanıyo mutfakta yemek yaparken paçama yapışıyor ağlıyor sizinde böyle mi bu aylarda böyle mi oluyor 🥲
Yildiz3324 sevdakpsz Benim kızımda aynı 14 aylık hatta kucağıma almayinca bacağımı issiriyor 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Yusufurazsibel sevdakpsz aynıyız oğlum 14 aylık afedersin tuvalete beraber giriyoruz 😒 mutfak balkon ah iyi olsunlar da ♥️
Bugram_5 sevdakpsz bizde aynı pandemiden dolayı gelen olmadı evden dışarı pek çıkmadık daha yeni yeni çıkartıyorum 12 ayın içindeyiz oğlum var bizde yani bir yere bırakamıyorum ağlıyor hemen kimsede durmuyor hemen beni görmese kopuyor çığlık mutfakta leğenleri döküyorum önüne ancak öyle yemek yapıyorum valla durumlar böyle bizdede🤦🏻♀️🙈
ikicocukluAnne_ sevdakpsz benimki de tam tersi 8 aylık hiç beni aramaz babasını görünce çıldırıyor ama üzülüyorum hep böyle olacak diye 😔
Yildiz3324 ikicocukluAnne_ AaA hiç üzülmeyin benim kız 10 aylıktı aynı sizin gibi bende çok üzülürdüm hatta araştırma bile yapmıştım beni sevmiyor neden diye 😂😂 11 -12 aydan sonra bana bağımlı oldu lavaboya kadar geliyor 🙈🙈😂 babasında bile durmuyir ki bende durmaz babasinda dururdu 😊
ikicocukluAnne_ Yildiz3324 ayyy sevindim buna 🤣 bende beni sevmiyor mu diye düşündüm başkalarında duruyor beni aramıyor diye
Ahiretimeduamsin sevdakpsz 11 aylıkken oğlum öyleydi şimdide devam ediyor lavaboya gidemiyorum çok ağlıyor koltukta otursam hep bi yanımda olma isteği var şuan 15 ayına giricek