Kahvegerek Tugceasel16 çektirmek lazım 😒 eşimde de var askerde küçük ayakkabı giymekten olmuş. Ödü kopuyor ayağına biri dokunacak diye tek çözümü düzenli olarak çektirmekmiş
gokaybulutbey Tugceasel16 abimde de vardı lazerle batan yerleri yaktırmıştı yıllar önce bu daha da hiç olmadı
sayrannannesi Tugceasel16 aparatlari felan alma ise yaramıyor ayağını ılık suda beklet tırnağın iyice yumusasn kes ve bundan sonra ki tırnak kesimlerini uzamasını beklemeden yap canim
Tugceasel16 Kahvegerek ayy bende çok korkuyorum sis ve iltihap oldu kanıyor ama küçük bebeğim var o yüzden gitmek istemiyorum doktora
Kahvegerek Tugceasel16 biz tırnak uzamadan kesiyoruz öyle bi durum yaşamadık hiç geçmiş olsun zor durum ikisini birlikte çekmiyorlar diye biliyorum. Birde internette bi aparat görmüştüm onun için işe yarıyor mu bilmiyorum bi bakar mısınız
Alp16 Benimde batıyor hafif şiş ve kızarık acıyor. Doktora daha önce gitmiştim ameliyatlık değil törpünün ucunu sokup dışarı doğru ittir demişti. Pediküre gidince rahatlamıştım