Hale007 Mervekaynak eşim avukatlık bürosunda yardımcı olayım çok da avukat arkadaşım var hesaplasınlar ☺️
sheesyelllow Mervekaynak muhasebeciyim kaç gün çalıştıysan e devletten bak 119,25 ile çarp birde damga vergisi kesintisi olacak
Mervekaynak Hale007 1 yıl 7 ay 10 gün çalışmısligim var ve asgari ücrettrn maaş alıyordum hesaplatabilir misiniz rica etsek çok sevinirim ☺️☺️
crazymommy Hale007 Canım ya bizimde tazminat davamız var avukatımız var ama çok düşük fiyat çıkarıyor bizim kafamız karıştı acaba banada bi yardımcı olur musun rica etsem.. 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻
crazymommy Hale007 3 buçuk seni sigorta yatırmış arada çılış giriş yapmış canım asgari ücretten sanırım yıllık izin yok AG çocuk parası yani yok sadece pazar izini var yinede eşime soruyum teyit ediyim sana yine yazarım canım olur mu.?
Eymencvk Mervekaynak inetrnnete var bende sıfırlatmak istedim ama pandemi süresinci henüz aktif değil almadım 🙀
mavilimor Mervekaynak bunun için direk çalışmış gün gerekmez. Kaç para brüt net alıyorsun oda gerekli. Kıdem taz hesaplama yazın nete gerekli yerleri doldurun hesaplamayı çıkarır karşınıza.
Elfydr Mervekaynak Google a kıdem tazminatı hesapla yazın. Çıkan program ile muhasebe de hesaplanan arasında çok bir fark çıkmıyor. Birde ne sormak istiyorsunuz? İse giriş çıkış tarihi ile son aldığınız burur ucret önemli.