Klnccc Lütfen bana moral verin tek doz aşı oldum yolculuk için pcr olmam gerekiyor korkulu rüyam😢 çok acıyor mu çok uzun sürüyor mu testi verirken
Happygirl8 Klnccc ya bu yapan kişiye bağlı kimisi hiç acıtmıyo anlamıyosun bile okadar kimi de neyse… 🙂😄 İnşallah kolay olur. Kısa sürüyo
Eeisitan Klnccc saniyelik bir şey uzun sürmüyor burnumun sağ tarafına denemişti biraz zorlayınca soldan daha rahat girdi korkulacak bişey yok rahat olun
Teemo07 Klnccc doğuma girerken yaptırdım ‘bu muymuş korkulan’ Dedim. Eşim geçen gün okula giderken yaptırdı ‘beynimi deldi, sinüslerim açıldı resmen’ dedi. Kişiye bağlı maalesef..
Mommyishome Klnccc 1 sn burnuna 1 sn boğazına. Acısa ne kadar acıyabilir ki? İnsanlar abartıyor. Gözünü kapat, açana kadar bitecek zaten. Sadece öğürüyorsun refleks olarak ona hazır ol o kadar.
Egemenin_Annesi Klnccc valla bu benimde korkulu rüyamdi ama korktugum kadar olmadi bogazdan veremedim ben kusacak gibi oldum bu yüzden hemsire burundan aldi hafif yandi o kadar
Klnccc AyPerisiVeGokPrensininAnnesi doğru sonuç verir mi peki sonra ortada kalmayayım eğer öyleyse sadece boğazdan yapsın 😅
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi cocomelon33 Tabiki çıkıyor. Yeter ki diretin ve burundan istemeyin. Yani insandaki sıvı değil mi tespit eden ? Aslında tükürük bile yeterli oluyor. 😌