Atlas2113 Merhaba anneelr 3 aylık oğlumu sünnet ettirmek istiyorum. Yakın zaman sünnet ettiren var mı fiyatlar nasıl drlar nasıl ?
sheesyelllow Atlas2113 yarın olacak oğlum 1000 lira Dr Turgut Türkler kendi kliniğinde yapicak.bende tavsiye üzerine gittim ilk görüşmede her şeyi anlattı çok ılımlı doktor sevdim bakalım nasıl gecicek
Ltprknn Atlas2113 odunluk mah. De turgut türkel local anestezi 1.000 tl.cok çok sakin bir doktor gerçekten.her sorunuza sabırla cevap verir zaten bebeğin yanında duracaksınız küçük olduğu için de çok rahat geçirirsiniz ne kadar erken o kadar iyi gerçekten.ama 4. Ayda aşıları var aşıyla arasında 10 gün olsa fena olmaz.1 hafta iyileşmesi sürecek çünkü.internettr çikan numara kendi numarası önce bir kontrole gidin zaten içiniz rahatlar konuşunca
Labrinth Atlas2113 biz geçen sene Osmangazi tıpta 700e yaptırdık İhsan Sel doktorumuzun adı çok kolay geçti
Marmadal Medicana’da çocuk cerrahı Perihan Topçu’ya yaptırdık. Çabucak iyileşti oğlum. 850 TL’ye yaptırdık
Alp-Arslan Biz de 4 aylıkken Turgut hoca da sünnet ettirdik. Sadeece ilk gün zür geçti. Sonra bitti . Bakımını çok iyi yaptım. Çok memnun kaldım. Tavsiye ederim.
Mrs123 Üsküdar özel ümran tıp merkezi dr. Ümit yiğit e yaptırdık 300 küsürdü . Memnun kaldık. 1 hafta iyileşme süreci,lokal anestezi ve yanındaydık. Randevu alacaklar erken saatlerde alırsa bekleme süresi oluyor
Marmadal yagizinannisi evet çok çabuk iyileşti. İlk gün bikaç saat zor geçti sadece ama akşamına düzeldi