MutiEss Merhaba hanımlar bebeğim 3 aylık tek göğsümü emiyordu doğdu doğalı. Bir teyzenin sütün tuzlu olabilir ya da ucu küçüktür dedi. Ve baktım sütüm gerçekten tuzlu çok şaşırdım🙄 bu durumu yaşayan var mı? Sebebini bilen var mı🌺
civcivoz MutiEss genelde yediklerimiz sütün tadını etkiler cok tuzlu baharatlı yiyorsanız ondan tadı öyle olabilir diye düsünüyorum, yine de emin degilim
Zhra_cil MutiEss Bana da eltim bi göğsünden tatlı bi göğsünden tuzlu süt gelir dedi gercekten de öyleymiş 😂
MutiEss Aselinannesii6 ay hayır tadına baktım tuzlu bildiğiniz tuz mesela diyelim ayrana tuzu fazla kaçırdığınızı düşünün nasıl inanılmaz bir tuz oluyor. Aynen öyle bende çok şaşırdım hala şaşırıyorum. Hatta inanamayıp anneme de tattırdım🙄😂
MutiEss civcivoz ama ne tuhaf ki sağ göğsüm normal sol göğsüm tuzlu. Tuzlu çok yiyen biri değilim çok yemek seçerim🙄 bende şaşırdım bilmiyorum ♥️
MutiEss mom726272 Bende öyle inanmadım hatta dediklerinden bir gün sonra baktım ve öyle gerçekten. Bir başkası deseydi bende inanmazdım
Zhra_cil MutiEss 😂ilk dediğinde inanmadım o zamanlar hamileydim.doğum yaptıktan Sonra gercekten merak ettim iç çamaşırımı değiştirirken baktım bi taraf tuzlu bir taraf tatlı şok geçirdim