Asel_28 Şuan evde bebek deterjanım bitmiş çıkamıyrrum kıyafetlerinide yıkamam lazım normal deterjandan azbişey koysam olurmuu
Ah_neredeee_vah_neredeee Asel_28 Olmaz canım . Bebek deterjanı kullan . Egzemaya , alerjiye davetiye çıkarırsın. Daha çok minikmiş
gencanne9 Asel_28 beyaz sabunla çitilryip durulamaya at 🙄 daha çok küçük normal deterjan zarar verebilir
Asyabebek1 Mom8763 hamgi deteejani kullanıyorsunuz, ben dalan roxy almıştım hiç memnun kalmadım ya, süt lekeleri sapsarı kalıyor, bebgim daha iki aylık bı de
Asyabebek1 Mom8763 normal kendimize kullandığımız yumusaticilardan mi? Ben daha hiç yumuşatıcı kullanmadım bebeğimin kıyafetlerine
Mom8763 Asyabebek1 ay Dalan Rocky hiç güzel değil ilk kızımda alerji yapmıştı ben her iki çocuğuma duru granül matik kullanıyorum çok güzel lekede bırakmıyor benımde bebeğim 2 aylık
Cns_28 Asyabebek1 siveno kullanıyorum ben çok memnunum hemde içeriği temiz 🌸 leke çıkarıcı minoris kullanıyorum ama ben o aylarda kullanmadım leke çıkarıcı. Şimdi 9 buçuk aylık ek gıda lekeleri için kullanıyorum