melike5461 HeartShapedGlasses Geçen post açtım bende cnm Persil sıvı önerdi herkes aldım memnunum dene istersen birde beyazları biraz yükseğe at öyle çıkar
Ates_mami HeartShapedGlasses ariel aqua pudra kullanıyorum. Hiç Çıkmayan leke görmedim. Çok kirli çamaşırlarda kazanın içine de biraz deterjan koyuyorum.
lanadelmiyav HeartShapedGlasses evet beyazlar için hep onu kullanıyorum. Sizde lekeli mi bıraktı çamaşırları?
Ececanece lanadelmiyav o zaman atletler çekiyor kısalıyor. Beyazlasın diye yüksekte yıkadığım eşimin atletleri crop top oldu hep adamın göbeği açık giyiyo atletleri😖nasıl beyazlıcak bunlar soda da denedim olmadı
HeartShapedGlasses Ececanece beyazlatma konusunda rossmanda satılan domol beyazlatıcı mendillerden kullanıyorum onlar iyi beyazlık veriyor ama bir şey yerken üstümüze dökülenlerin falan lekeleri çıkmıyor 🤷
Browni HeartShapedGlasses ariel kullanıyorum beyazlarda instçı lekerde alo sıvı camasır suyu dokuyorum bembeyaz oluyor
Duyulurum HeartShapedGlasses beyazlar için toz deterjan kullanıyorum ve birazcık çamaşır sodası ekliyorum. Bu iki öneri de bu forumda gelmişti, çok memnunum böyle kullandığımdan beri.
Duyulurum HeartShapedGlasses onu hiç hatırlamıyorum, markette ne varsa alıyorum markasına dikkat etmedim. Sadece Matik olmasına dikkat ediyorum