nazenin3233 Arkadaşlar iki aydır sırtım ağrıyordu bugün doktora gittim doktor omurganda hafif eğrilik oluşmuş duruş bozukluğu var dedi acaba başına böyle bişi gelip de egzersizle iyileşen yada başka bişi öneren var mı emzirirken düzgün duramadığımı düşünüyorum korse de kullanmamıştım sıcaklardan dolayı birde doktor karşı böyle şeylere dikişlerini mi patlatcan dediği için ebenin biri sormaya çekinmiştim açıkçası şimdi sordum kullanabilirsin dedi ve aşırı terliyodum geceleri bir ara emzirmeden dolayı memlekette klima çarptı iyileşir sandım ama geçmedi. 😪
Minikkurabiye nazenin3233 eşimde de yaklaşık 1 yıldır var canım. Doktor fizik tedavi falan önermedi. Ama duruş bozukluğundan kaynaklandığı için korse kullanıyor. Gerçi 2 aydır onu da bıraktı ama düzenli kullanırsan korse etkisini gösterir. Geçmiş olsun 💚
nazenin3233 Minikkurabiye bende bugün trendyoldan biraz baktımda inşallah iyi bişi bulup almayı düşünüyorum umarım faydasını görürm yaa gerçekten uyandığımda azap gibi resmen Allahtan diyorum şükr gün içinde o kadr ağrım olmuyor bari .
buzlulimonata Cok ileri boyutta degil anladigim kadariyla. Yüzme, pilates hatta reformer pilatesle o kadar hizli toparlarsin ki kendini farki hemen hissedersin, yapabiliyosan kesin yap
nazenin3233 buzlulimonata öyle gibi konuştu sadece burda çok da iyi bakamıyorlar dedi devlet hstnsnde birde üniversitede baktr dedi acil mi dedim hani durum kötü mü falan yok dedi idrar tahlilini geciktirme yaptır dedi kum olduğunu düşünüyor sanırm ağrı sırtıma vuruyor diye düşünüyor anldğm kadr. Ama idrarda yanma vs yok onun icin yaptır demişti kısa zamanda onuda yaptırcm ama inşallah