Narin Kızlar bu gaz damlası bebeğimi neredeyse ishal yaptı hem de 1 günlük kullanımla.Sizde de oldu mu?
Gorursensoyle Narin yoo öyle bir şey olmadı ama damladan olduğunu sanmıyorum zaten anne sütü alıyor normalde öyle cıvık oluyor kakalar korkma, sab simplex benim kurtarıcım kullanmaya başladım gaz sorunum azaldı
Mrvshn Narin bizde de öyle bi sorun olmadı gerçekten oğlum o damlayla rahatlamaya başladı. Anne sütü alıyosa sadece kakası biraz ishale benzemesi normal. Sulu oluyo genelde. damladan olacağını bende düşünmüyorum.
Hnisa Narin Bende kullandım kızım için böyle bi sorunla karşılaşmadık. Tekrar deneyin gene aynısı olursa ona göre kullanmazsınız 😊
Aryasmomm Narin yok ishal olmadi bebegim baska biseydendir ve ishal demek icin 5 defa ust uste cok civik kaka yapmasi lazim
Narin AslanEge Aslında tam ishal gibide değil çok afedersiniz kıvamı daha cıvık her zamankinden.Ben damlaya bağladım çünkü verdiğim gibi oldu.
Narin Gorursensoyle Benim bebeğim hem anne hem mama alıyor.Bu damlayı ben buradan öneri ile aldım doktorumuza danışmadan açıkcası korktum bu yüzden panikledim.Aslında tam ishalde değil çok afedersin biraz daha cıvık kıvamda.aah tecrübesizlik ishal tam olarak nasıl olur onu bile kestiremiyorum🙈
Alyaduru havva60 tek onu mu kullanıyorsunuz yoksa yanında başka bi damla daha kullanıyor musunuz acaba
Gorursensoyle Narin bebişin kaç aylık zaten katı kaka bekleme hep cıvık oluyor😊 ishal değil yani bebek kakaları öyle
Asrinbaby Narin kaç günlük bebeginiz? Ben kullanıyorum biz 39 gunluguz ve zaten ishal gibi yaoiyodu fark olmadi ama hic gaz sorunumuz yok şükür 😊
Narin Asrinbaby Benim bebişimde 39 günlük:) yarın 40 mız çıkıyor.Siz kullandınız mı bu gaz damlasını? Aslında bizimde yoğun gaz sancılarımız yok çok şükür ama bugünlerde biraz var sanki onun için sab simplex deniyim dedim ama çok da abartıldığı gibi bir etki göremedim ben.
Asrinbaby Narin sabah öğle akşam kullan gaz olmasada. Doktor bana gaz olduktan sonra çare olmaz hemen dedi. Ben sabah ve akşam veriyorum hic gaz sorunumuz yok. Kaka yaparken kızarıyorlar ister istemez 😀 zorlanıyorlar kabız olmasalarda.