Merve_yzr Temmuzunannesi Canım bebegini video çek bir doktora göster epilepsinin 100 çesidi var bende epilepsi hastasıydım cok sükür iyileştim senin bu anlattıgını arkadasım yaşadı doktor gazdan dedi inşallah öyledir kimseye sormana gerek yok video çek direk doktora git
Temmuzunannesi Merve_yzr ya o anda korkudan elim ayağım kesiliyor sadece seslenebiliyorum 10 sn sürüyor bu olay aklıma gelse de nasıl çekicem 😔
Temmuzunannesi Merve_yzr gaz nasıl yapıyormuş aynısı uykuya dalarken mi yaşamış gece 1 defa oluyor yoruluyor ıkınmaktan yani yorulduğu için mi duymuyor
Mom727272 Temmuzunannesi bence uykuya dalıyor olabilir, hatta benim oğlum öyle olunca oh uyuyacak diye seviniyorum. Ama bu tarz durumlarda videoya çekip doktora göstermeli, görüntüsüz yorum yapıyoruz.
Balbocegimm Temmuzunannesi ben de epilepsi hastasıyım. Dalma nöbetleri absens çocukluk epilepsim vardı. Ama bebeğiniz çok küçük. Siz bu durumlarda video çekin doktora gösterin. Şu an bu belirtileri doktora da söyleseniz doktor da video çekin diyecek.
Temmuzunannesi Balbocegimm çok kısa sürüyor birde o an da sese tepki vermemesi normal mi çünkü o anda kucağındaydı ve sadece seslendim
Deletedmom78654 Bebeğinizin o anlarını videoya çekmek çok çok önemli. Kuzenim de epilepsi hastasıydı ve bebekken teyzemgil gözlerinin yukarı doğru kaymasından anlamışlar . İnşallah sizde öyle bir durum yoktur ama sakın çocuğuma acı çektirecekler falan diye ertelemeyin bu durumu . Erken teşhis çok önemli .
Temmuzunannesi Deletedmom78654 evet uykuya dalar gibi yukarı doğru kayıyor dalıyor mu anlamıyorum o anda seslendim tepki vermedi 😔
Balbocegimm Temmuzunannesi epilepside de tepki vermeme oluyor. Fakat bebeğiniz çook küçük. Zaten her seslendiğiniz de tepki vermeyebilir adını bilmiyor henüz kesin olarak. Uykusu geldiği için de yapıyor olabilir. Ki bence öyle. Benm de oğlum daha büyük aylarda ismini bildiği halde tepki vermedi gözü dalar gibiydi hep uyku öncesinde oldu bu doktora video gösterdim normal dedi. Siz de içiniz rahat etsin yine de video çekin.
Deletedmom78654 Temmuzunannesi video çekin hemen doktorların çok işine yarıyor bu. Umarım korktuğun gibi bişey olmaz ama ihmal etme hemen götür
Temmuzunannesi Balbocegimm inşaAllah ya bu gece olursa çekicem videoyu çok sağolun içim biraz da olsun rahatladı 🤲🏻
cydcvk Temmuzunannesi çocuk nörolojisine götürmelisiniz hemde vakit kaybetmeden. Çünkü derin uykuda eeg çekiyolar eğer biraz büyürse eeg çekmek zorlaşabilir
Temmuzunannesi cydcvk evet videosunu çekip gidicem hemen çocuk doktoruyla görüştüm kendisi acil sıra verdi bize randevu alıp gidicem Allah’ın izniyle 🤲🏻 Maalesef burada özel olmadığı için de çocuğımu hemen götüremiyorum 😫