duyguanne Sevgili anneler elektrikli süt sağma makinesi arıyorum ama çekim gücü çok iyi olmalı kullanıp memnun kalan anneler bana yardımcı olur musunuz. Mamajoo denedim weewell denedim ikisi arasında kararsız kaldım öneriniz nedir
Wanderlust duyguanne philips avent kullaniyorum cok memnunum. Ise gitmeden 10-15 dakikada hemen sutumu sagiyor hic vakit kaybetmiyorum cekim gucunu begendim. Baska marka hic kullanmadim gerci belki daha iyisi vardir veya dediginiz modeller daha iyi olabilir ama ben hiz ve cekim gucunu begeniyorum👌🏻
Wanderlust duyguanne o zaman oneririm ben ogretmenim tenefus arasinda dahi sagim yapip buzluga atabiliyorum cok memnunum
duyguanne Wanderlust ben de öğretmenim ☺️ Okulda sağma yapmadım daha okulda sağdığınızda eve getirme işlemini nasıl yapıyorsunuz buzdolabının alt kısmına mı koyuyorsunuz . Ben buzdolabına koymayı sonra folyolu çantayla getirmeyi düşündüm çıkışta ama emin olamadım 🤔
Wanderlust duyguanne buzluga atiyorum okuldaki dolap buyuk ve buzlugu bos henuz eve getirmedim biriktirip toplu olarak buz kaliplariyla geitiricem evim yakin erime vs olmaz o kadar mesafeye hem hepsi donmus olursa birbirini tutar diye dusundum😊