Merve_4141 Bebeğim mememi istiyor ama gögüsüme gelince tutmuyor ve ağlıyor sizde de oldu mu böyle durum kızlar ?😢
EceEgemen28 Merve_4141 evet cnm maalesef ara ara oluyor bnmkide oyun oynar gibi çekip bırakıyordu 1 2 hafta kadar sürdü sonra düzeldi
Demet-01 Merve_4141 Bende yasadım aynı durumu ama bebegimin gazı varmış o yuzden tutmuyordu az tutup bırakıyordu sakinleştirip tekrar tekrar deniyordum öyle öyle tuttu bide bazı bebekler emerken annenin konusmasını istemez uykuya geciyorlar cünkü emerken bizimki öyle
EceEgemen28 Diclemm_39 aynı durum benimde ama geçiyor Bi zaman sonra merak etmeyin bnmki biraz kilo verdi ama dğzeldi
Mnksemzc Aynısını yaşadım 3 haftadır öyleydi yeni yeni düzeliyor tam olmasada çocuk doktoru büyüyor annesi etrafındaki şeyler dikkatini çekiyo dikkatini ne çekiyorsa kaldır güzellikle konuş sesini dinlesin dedi zorlamadan dene dedi
EceEgemen28 Merve_4141 devamlı emzirmeye çalışmaya ve mama vermeye devam ettim bi süre sonra kendiliğinden düzeldi ama mesela önceden 90cc içiyordu şimdi 60cc. Bazı zamanlarda atak dönemlerinde fln olabiliyor böyle