BabyMert tombikdonerkankasiiskender canim sormayi unuttum atesle birlikte oksuruk burun akintisida olmusmuydu sizde
Oznurcoskun BabyMert canım bende 9 aylıkken gecirdim döküntülerden sonra hastalık bitiyor zaten son asamasındasınız
Nisa_Ada_Momy_Dilsad BabyMert kızım da 9 aylıkken geçirdi 3 yada ; gün Yüksek ateş sonrasında kırmızı döküntü oluyor kırmızı döküntü hastalığın geçtiğinin habercisi geçmiş olsun
BabyMert Nisa_Ada_Momy_Dilsad cok tesekkur ederim canim atesin yaninda baska bi sikayeti olmusmuydu kuru oksuruk vs
Nisa_Ada_Momy_Dilsad BabyMert çok az vardı öksürük.inatçı bir ateşi vardı.hiç sıkma canını vücudu bağışıklık kazanır.ateşini kontrol altında tuttuysan sıkıntı yok
BabyMert Nisa_Ada_Momy_Dilsad cok sagol canim atesi oldukca ilac verdim cok fazla yukselmedi en son 39 olmustu insallah hayirlisiyla atlatirlar bebisler hasta olmasa hic keske anne yuregi dayanmiyor 🥲
BabyMert Annedeolduk_01 bende yeni ogrendim bu olayla birlikte canim 6 aylikla 3 yas arasindaki cocuklarda gorulen ates oksuruk burun akintisi sonrasinda atesi dustukten sonra vucutta dokuntu olarak ortaya cikiyor
Smali BabyMert canım saat başı kontrol deyim.doktor bize ateş olunca bebek kuvetine su doldurup en az 10dk bekletin ddi.oyle oyunlar yapıp duruyoruz sonra ilaç verdim.yanaklari kipkirmzi.su sıcak olmasın.yani hafif soğuk gibi ılık.
BabyMert Smali cok gecmis olsun canim aynen atesine dikkat et kuzunun cok yukselmesin ben fitil kullaniyordum atesi cok ciktiginda insallah bir an once gecer sizinkide 🙂
Smali BabyMert yaa hangi fitil.bende de var ama şu yasaklanan markanın (s)'si hiç kullanmadım sünnetten sonra.
BabyMert Smali onu bilmiyorum canim ben yurt disinda yasiyorum burada paracetamol olarak satiliyo 120mg
BabyMert Smali hmm anladim canim atesi cok fazla olursa ayaklarinin altina limonda surebilirsin burdan birisi yazmisti baya iyi geliyormus bilmiyorum ben deneyemedim ogrendigimde atesi gecmisti bile ama bi bak istersen
MuhammedMusa BabyMert oğlumunda aynı öyleydi. İki güne hiç bişi kalmaz. Döküntüler çok çabuk iyileşiyor.