[silindi] Kizlar bebeğim 3 aylik ve bir aydır kabız ortalama bir haftada bez kirletiyor. Yaptığında da sulu ve cıvık yapıyor. Ve kadının etrafında kiremit rengi bir halka oluşuyor. Bununla ilgili bilgisi olan var mı?
mom726272 [silindi] sadece anne sütü alıyorsa haftada 1 kaka yapması normal zaten cıvık yapıyormuş. Keçi kakası gibi yapmıyorsa sıkıntı yok ama kiremit rengi kaka durumunda acilen doktora gidilmesi gerekiyor. Doktorum bana beyaz, gri kakada hemen gel demişti.
[silindi] mom726272 gri değil sarı ve bezin bir kisminda kiremit kırmızısı renk oluyor genelde bezin en arka kısmında oluyor. Bezin arka kısmı halka şeklinde k. Kırmızısı üstü sarı renk cıvık kaka
mom726272 [silindi] ayyy kiremit ya ben tuğla ile karıştırdımm kiremit kırmızı, tuğla gri 🤦🏻♀️🤦🏻♀️ Renklerin içine inşaat malzemelerini sokarlarsa böyle olur kiremit rengi bizde de olmuştu, yetersiz beslenme ve sıvı eksikliği dedi doktorumuz
[silindi] mom726272 Yaa evet olabilir bebeğim burun tikanikligindan dolayı zor besleniyor ve pelte gibi . Ondan mıdır acaba ? İkisi bir arada olunca korktum kan falan olabilir mi diye . Bu yorumunuz biraz içimi rahatlattı. Sizin de mi iki renkti ?