Eşim yurtdisinda çalışıyor. Eşimin ailesi ile farklı sehirlerdeyiz. Eşim ben yokken biraz ailemde kal torunları ile zaman geçirsin ozluyolar dedi. Bunun üzerine buraya geldim ve 1 buçuk aydır burdayım. Eşimin ailesi ile pek gecinemiyoruz zamanında tatsız olaylarimizda oldu. Neşe buraya geldim hersey iyi hoş ama oğlum kolik bir bebek şuan 1 yaş 4 aylık. Uykusuna aşırı inat uyku gözünden akıyor ama uyumuyor uykum var diye de ortalığı ayağa kaldıran bir bebek. Kayinbabam ver sen beceremiyorsun diye aliyor kayinvalideme veriyor oda saatlerce uğraşıyor ve uyuyor tabi benim sinirler tavan. Ne dersem deyim yok anlamıyorlar. Oğlum da yer mekan değişikliğinden dolayı da böyle evimizdeyken bukadar değildi burdada herkes seviyor çok şımardı. Bazen çok zorlanıyorum sürekli ağlıyor inadına iş yapiyor nereye gitsem rezil oluyorum benimde huyum o böyle yapınca sinir ve üzüntü kaygı suratıma yansır hemen ara sırada da oğluma kızarım. Ben kızdığım zaman hemen bana kızarlar sen nasıl annesin ah kötü annesi gorumcelerimde başlar sende de hiç sabır yok. Dedim iki gün sonra anne olun bi evlenin ozaman görürüm seni şimdi ne sorumluluğun var surda iglumu gördüğün 1 ay ne karnını doyurdun ne uyuttun sanki. Kayinhaham da herseye ama herseye karışmayı seven bir adam. Yani böyle boyle birsuru şey işte. Dün eşime dedim artık dayanamıyorum ben gidicem diye oda 2 haftaya oradayım sabret beraber gidelim dedi. Sinirlerim tavan moralim bozuk evimi özledim. Buradaki oğluma karşı her hareketim olay. Ha buarada da kendileri de kızıyor yeri gelince bisey yok benim kızmam ah kötü annesi.. siz ne yapardınız yada beni rahatlatacak söz vs nebiliyim daraldım kızlar