Sareee11 Tam ortasında sarı sarı kabuk oluştu Konak dediler kendiliğinden geçermiş ama benim içim rahat etmedi başına gelen veya bilen var mı ne yapmam lazım yanlış bişey de yapmak istemiyorum yayılmasın diye
Alpingo Sareee11 kendiliğinden geçer mi bilmiyorum ama doktorumuz bize banyp yapmadan 5 dk önce saf zeytinyağ sür masaj yap duşa girince ters tarayarak yıka dedi 3 banyoda bitmişti
melike5461 Sareee11 konak canım zeytin yağı sür ters tara saçını duştan önce. Zeytin yağı yoksa bebe yağıda kullanabilirsin. Erkek tarakları varya ince onun sık yeriyle tara düzelir
Dege1426 Sareee11 bizimkinin saçı çok olduğu için doktor zeytinyağı arınmaz dedi kolay , mustelanın Konak şampuanı var hemen geçirdi bizimkini
limonlukarpuzzz Sareee11 zeytinyaği asidik bir şey ve cildin ph sini bozuyor bu doktorlar nasil öneriyor ben anlamiyorum 🤷 bizim doktorlarimizda mi bi priblem var acaba.. Mustelanin konak şampuani tek yikamada bitiriyor..
Cemoloy Konaktır. Banyosundan bir kaç saat önce zeytinyağı sürün bekletin. Sonra banyodan önce konak tarağı ya da kendi tarağı ile geriye doğru tarayın. Bir süre sonra geçiyoe. Çok normal bir şey endişe etmeyin
Evrim1906 Sareee11 kendiliğinden geçmez canım Banyodan yarım saat önce saf zeytin yağı ve bebek yağını karıştır sprey yardımıyla saç köklerine masaj yap 10 dakka bekle ve tara ardından banyo yaptırırken de tara tertemiz olur