Deletedmom0086 SukranUras [bilinmeyen] NNeslihaNN hanimlar burada arkadasin dikkat cekmek istedigi annelere -mama destekcisi olmayin anne sutu cok daha kiymetli- cocuguma anne sutu verecegime mama veririm diyen bir anneye tepki olarak soyledi. akli selim hickimse anne sutu imkani varken zaten mama vermez. bu konudaki hassasiyetinizi cok iyi anliyorum ben de anneyim tahmin edebiliyorum hislerinizi ve saygi duyuyorum. Allah butun kuzularimizi saglikla buyutmemizi nasip etsin. sizlerden ricam konu ile ilgili etrafinizda destek olabilecek sutu olan veya anne sutune ihtiyaci olan bebekleri paylasmaniz. burada yanlis anlasilma sebebiyle tartisma baslarsa bu konunun otesine gecer. kastettiginin sizin durumlarinizla ilgisi yok siz konu hakkinda hassasiniz, yazan arkadas da dogru ifade etmemis.
Ayrica sut kardes muhabbeti de beni baydi vermek istemeyen vermesin. Annesi ölen bir bebege anne sicakligini vermek veya kemoteripinin verdigi acilari bir nebze olsun hafifletebilmek amacimiz. Yok ya evlenirse yok kardesi dogarsa bilmem ne, evlenmez merak etmeyin hadi evlendi gunahi bana sevabi size olsun. Yeter ki yardim edin araci olun bir şey yapin.