Deleted12 Elem27 onun yerine başka mama kullanabilirsin bence 2 aylık daha. Ben bebelac in çok besleyici olduğunu düşünmüyorum tabiki şahsi fikrim.
melike5461 Elem27 SMA optipro öneririm sinidirimi kolay kucağıma alır almazgazı çıkıyo ve anne sütüne yakın bir mama bebelacta denedim aptamilde çok gaz yaptı
Eminetbr Elem27 biz gold olanını kullandık bebeğimde kabızlık yaptı sma optıpro ya geçtik çok memnunuz
Purpura26 Elem27 aptamil den bebelac golda geçtik dün. Gazı biraz rahatladı. 1 hafta kullanıp bakmak lazım tabi. Bu da iyi gelmezse hipp düşünüyorum. Biraz pahalı ama önemli olan bebek rahat etsin
melike5461 Purpura26 hipp kilo aldırmıyo diye çok şikayet var annelerden araştırıp al istersen cnm ben bi gece oturdum uyumadım sırf mama araştırdım ve sma optipro ya karar verdim tabi senin tercihin. Ama bebeğinin rahatlığını düşünüyosan kesinlikle tavsiye ederim
minikaa Elem27 benim kızım 10 aylık şuan. 4.ayından beri bebelac kullanıyoruz ama 1-2 aylıkken denediğimde çok kötü gaz yapmıştı o yüzden ilk 4 buçuk ay sma optipro kullandık biz sonra bebelac a geçtik
melike5461 minikaa benim kızımda bebelac goldla sabahları çok kıvranmaya basladı ilk aptamille baslamıştık onu söylemek bile istemiyorum aşırı gaz yapan bir mama çocuğumu mahvetti kesinlikle SMA diyorum ben
Purpura26 melike5461 Probiyotik ve prebiyotik içermiyor diye vazgeçmiştim ben. Sma iyi geceler ne için acaba
Metehanbeysmom Ben de ek olarak veriyordum bebelac çok severek içiyordu ve kilosu çok çok çok iyiydi 6.aydan sonra ek gıdaya geçince kendisi istemedi mamayı Allah’a şükür gazımız olmadı bi eksisini görmedim ben.
melike5461 Purpura26 iyi geceler mamalarını kızım yemiyo biraz tatsız oluyo olar ama smanımkini denemedim
Minikkuzum1999 Elem27 ben kullanıyorum kızım Doğduğundan beri çok memnunum ayına göre de gayet iyi kilosu boyu çok şükür kızım 9.aylik