HeartShapedGlasses 10.5 aylık oğlum bez bağlarken hiç durmuyor külot bez deniycemde sızdırma yapmayan önerisi olan var mı?
SeverusSnape HeartShapedGlasses Premcare’da kullandı kızım, aktif bebekte kullandı. İlk külot bez aldığımda premium care alıyordum ama sonra aktif bebek almaya başladım. Çok memnunum. İkisi de güzel. :)
VERA19 HeartShapedGlasses Kızım 13 kilo.6 numara kullanıyoruz. 5 numarayı tavsiye edebilirim.Deneme amaçlı küçük boy paket alıp memnun kalırsanız büyük pakete geçebilirsiniz😌
Tugce1634 Goon premium soft olandan kullaniyorum,cok iyi tutuyor siviyi.islaklik cok hissedilmiyor bence.her yerde yok maalesef.buldukca aliyorum ben stokluyorum.
Medusafer HeartShapedGlasses prima premium care kulot bez kullanıyorum çok memnunum kizim 13 aylık ve inanılmaz hareketli bir çocuk bir kere bile sızdırma taşırma problemi yaşamadım 3 aylıktan beri kulot bez kullanıyorum
PortakalliKahve HeartShapedGlasses sleepy almayın onu söyleyeyim önce. Hata ettim koca bir paket aldım ve bitsin diye uğraşıyorum. Önünde toplanıyor kocaman oluyor bez çok kötü görünüyor ve sızdırıyor ara ara. Minies daha iyi, o sızdırmıyor ve güzel sarıyor