tugcedeniz Kızlar 2. Ay aşılarınız nasıldı? Biz şimdi olduk eve geldik ateş olur diye çok korkuyorum elimde ateş ölçerle bekliyorum 😔 Siz nasıl geçirdiniz aşı gününüzü
Seymacr tugcedeniz bizim doktor aşıdan önce calpol vermişti bir de iki kez ben vermiştim 6 saat arayla hafif atlattık çok şükür ama biraz huysuzluğu oluyor
Neslihan1903 tugcedeniz öyle elinde bekleme annesi rahat ol bir şey olamayacak Allah’ın izniyle kendini yıpratma ateş nadir yapar 2 ay aşısı bize yapmadı mesela ama çok istersen 1 çay kaşığı calpol verebilirsin
Sedagmlksz tugcedeniz sabah yaptırmıştım akşam 9-10 gibi ateşi çıktı calpol vermiştim o gece ertesi gün ateşi çok yoktu ama keyifsiz ateş salladı onu çünkü bi. Sonraki gün hiçbişeyi kalmamıştı🙂
tugcedeniz Seymacr bizim aşıyı yapan ebe paranox ver dedi ateşi olursa calpolu çıkarır dedi bilemedim bebeğim çok rahat şuan aşılar da bile çok ağlamadı aslında
tugcedeniz Neslihan1903 Yaa inşallah olmaz ben çok tedirgin oluyorum ve yalnız olduğumdan korkuyorum napcam diye inşallah olmaz 🙏🏻
tugcedeniz e1if Evet bizden önceki bebek çok ağladı biz beklerken bende çok korktum ama bizimkinin pek sesi çıkmadı mesela
Neslihan1903 tugcedeniz olma olmaz korkma sen güçlü bir annesin hepimiz korktuk en başlarda alışıyorsun merak etme ❤️ 5. Ayda menenjit aşısı oldu minnak kızım o bile çok az ateş yaptı calpol verdim geçti yani kendini germe bir şey olmaz aşı ateşinden
Sda16 tugcedeniz bizde dün sabah Aşı olduk. Aksam saat 8 gibi calpol verdim yarım ölçek gece 2 saatte 1 uyanıp takip ettim. bi sıkıntı olmadı çok şükür.