Mommyishome Kulak enfeksiyonu için augmentln kullandık. Bu akşam son dozunu verdim. Ateşi de hiç yükselmedi 5 gündür. Az önce birden uyandı baktım ateş yükselmiş. Pedifen verdim şimdş emiyor. Ama neden yükseliyor antibiyotiğe rağmen yine anlamadım dişten olabilir mi? Bu kadar antibiyotiğe enfeksiyon kalır mı vücutta
Ay-Bek Mommyishome İnşallah düşer de bir daha çıkmaz ateşi. Ben de ateşten dolayı antibiyotik kullanıyorum üçüncü günündeyiz. Bence ateş düşürücü vermeye devam et. Yine çıkarsa doktora gidersin
Mommyishome Ay-Bek diyorum ya kaç gündür yoktı ateş. Bugün keyfi de çok yerindeydi. Birden ateş çıktı, şimdi de düştü. Ani oldu yani. Anlayamadım neden ama korkuyorum :(
Mommyishome Ay-Bek Doktora gittik, kulak geçmiş ama boğaz enfeksiyonu olmuş yine. İğne verdi antibiyotik. Bu nasıl iş ben anlamadım. İki kere antibiyotik kullanmamıza rağmen tekrar enfeksiyon var. :(
Ay-Bek Mommyishome Geçen hafta tatile gittik döneceğimiz gün ateşi çıktı. Boğazı kızarmış enfeksiyon dedi doktor büyük ihtimal. Haziranda da gitmiştik o zaman da aynısı olmuştu. 😞
Mommyishome Ay-Bek of of bizim de ilk tatil dönüşü başladı. Hiç hastalanmamıştık ne güzel 1 yaşına kadar. Şimdi iyileştiremiyorum çocuğumu çok üzülüyorum. Tam iyileşti gibi oluyor, ateş çıkıyor tekrar. Anlamadım gitti
Ay-Bek Mommyishome bizim de hiç hastalanmadı ya şimdiye kadar 14 aylık olana kadar bir şeyi yoktu tatile gittik böyle oldu :(
Mommyishome Sürekli takip ediyorum, kendi kendine bir an yükseliyor, sonra kendi kendine biraz daha düşüyor. Oof of diş mi bu ne ateşi bunca antibiyotik sonrası :(
Ay-Bek Mommyishome çok zor ya burnu tıkanıyor mu geceleri bizim tıkanıyor genzine doluyor sanırım öksürük yoktu o da başladı
Mommyishome Ay-Bek 5 tane iğne olduk. Dün calpol vermeyi bıraktım. Ateşi çıkmadı bir daha. Bugün de kontrole gittik geçmiş dedi dr. Umarım tamamen geçmiştir. Siz nasıl oldunuz
Ay-Bek Mommyishome bizim de ateşi geçti hafif burnu tıkalı sadece. Yalnız huyu değişti her şeye uyanıyor. Geceleri de zaten uyanırdı ama şimdi aşırı uyanıyor 🤦♀️🤦♀️
Mommyishome Ay-Bek evet bizşm de öğlen uykuları karıştı iyice. Dalamıyor kucağımdan bırakır bırakmaz Ağlıyor
Mommyishome Ay-Bek 14 aylık olmak üzere. Ben hiç sallamadım o yüzden sallamaya alışık değil. Emzirerek uyuyor. Aslında annem sallasan rahat edersin diyor devamlı ama sanırım o da rahat değil 🤣
Ay-Bek Mommyishome ben de emzirerek çok uyuttum Artık emerek dalamıyor. Ayakların bir süre sonra sürekli sallamaktan mahvoluyor. 14 aylıkken iyiydik yine diyorum şuan en kötü ay benim için ne yapsam mutlu değil her şeye ama her şeye ağlıyor 😑😑 emmeyi bırakınca belki kendi kendine uyur senin bebiş