Sudeanne Kızlar merhaba oğlum 6 ay 8 günlük iki gün önce aşılarını oldu Şuan ateşi var 38 oluyor boğazı da kızarmış dedi calpol ver dedi ama ne kadar vereceğimi söyle söylemedi 6 aylık 8.300 kilo aynı kilo aralığında olan var mı ne kadar vermem gerekiyor bilen var mı
Babyalina Sudeanne bir çay kaşığı yeterli olur arasında en az 8 saat olmalı ateşi düşmezse 6 saatin sonunda da verebilirsin dedi doktor
Sudeanne Zynpblg onu nasıl ayarlıyorsunuz çay kaşığı ile verdim olmaz dedi doktor siz nasıl ayarladınız
Sudeanne Yagmuralmila enjektörde 4 yazan yer mi oluyor yoksa küçük çizgiler var ya orası mj oluyor kafam karıştı
Sudeanne Mervi-10 ben normalde Ankara’da oturuyorum izmire 6 günlüğüne geldik gelmeden de 6 aylık aşısını yaptırayım dedim Ankara’da sabah yaptırdık hemen yola çıktık huzursuzluk vardı ebe yapar ateş dedi boğazı kızarık dedi doktor şimdi de haba değişimi klima mı çarptı acaba diye düşünüyorum salgın da olabilir dediğin gibi ne yapacağımı şaşırdım anne olmak ne kadar zor
Mervi-10 Sudeanne çok hemde biran önce saat 8 buçuk olsun diye bekliyorum yaşadığımız yer bizimde Ayvalık Altınova ta Edremit Akçay’da doktorumuz 1 saat yol gidicem doktor iÇin
Mervi-10 Balkupum2505 ah valla geceden beri ayaktayız yanıma yatırdım sağa sola dönüp ııı ııı diye uyumaya çalışıyor kıyamam calpol verdim hemen ama çok düşürmedi biraz uyuttu onu okadar
Sudeanne Mervi-10 aynıyım bir saat bile uyumadım cnm bizde Bergama’ya geldik dün gece izmire gittik bir buçuk saat yol gittik özel can hastanesine ama ateş aynı düşmüyor 38
Mervi-10 Sudeanne aman aman bu benim ilk çocuğum 25 yaşındayım ömrümden ömür gitti tek çocuk yeter yok koliğidi çok sezeryanıydı aman süt kesilmesin 😂 amaannnn yeter abi 1 tane
Mervi-10 Sudeanne grip olmuş doktordan dönüyoruz şuan 🙄 calpol verdi yarım ölçeğin biraz geççek kadar günde 3 defa ver dedi 3 4 gün ateş sürer dedi 3 gün kullanıp bırakırsa dedi