Hiranur2010 Kizlar konsept felan kafamda oluştu birtek balon kaldı balonu nereden alacağım bilmiyorum bildiğiniz güzel bir site var mı acaba ?🥰
Ayazege06 Hiranur2010 Evet instagramda ama bende bulamadım baktım da sanırım kapatıldı hesap birde dogumgunu_konseptleri06 sayfasına bakabilirsin orda da güzel konseptler var
Ayazege06 Hiranur2010 Hmm anladım ama bu dediğim sayfada limon konsepti yok sanırım yine de göz atın isterseniz😊
Hiranur2010 Ayazege06 yok brn herseyi ayarladım sadece balon kaldı güvenilir bir site arıyorum sizin söylediğiniz siteyi bulamadım ben
Ayazege06 Hiranur2010 Ben magnet dükkânından almıştım safari konseptini ama doğumgunukonsepti06 sayfasından alışveriş yapmadım
Elif1402 Kalisan balon diye bir site var konseptinize uyar mı bilmem ama arkadaşlarım önermişti bana da bu siteyi Hiranur2010
Senemmm11 Hiranur2010 ben trendyoldan almıştım. 100 tane metalik balon mavi koyu mavi gri beyaz 4 renk balon zinciri de vardı içinde 48 tlydi
Senemmm11 Hiranur2010 MERİ PARTİ satıcının adı ama suanda 65 tl olmuş fiyati benim aldığımın. Sen istersen arama yerine limon konsept balon yaz oyle de çıkar