Asel4549 Arkadaşlar kızım bir ay 20 günlük bir türlü burun tıkanıklığı ve hirildisina çare bulamadım doktora götürdük serum suyu verdi sıktım temizledim ama hirildisi var çok üzülüyorum geçmiyor diye ilk çocuğum hiç bişey bilmiyorum korkuyorum
MinikCivciv15 Asel4549 malasef bende de aynı sorun var 24 günlük. Her gün düzenli olarak yapıyorum serum fizyolojik suyu. Günde bir kaç defa bol bol sıkın bir iki damla değil. Gün içerisinde rahatlatıyor. Sonra tekrar oluyor bu da bana normal geliyor açıkcası doktor sık sık tıkanır burunları çok küçük olduğu için demişti. Ama bir tane pislik var burnunda dışardan görebiliyorum ne yazıkki onu ben de çıkaramadım hiçbir türlü. 😑😔
MinikCivciv15 Asel4549 bir de nasıl kullanıyorsunuz acaba. Ben başta yanlış kullanıyormuşum faydası olmadı şimdi bayağı açılıyor. Açıldığını fark ediyorum.
Mommy_bee Asel4549 oglumun da oyleydi alerjisi olduğunu anlayinca ve yediklerime dikkat edince gecti. Baaka belirtiler de vardi tabi.
2368 Bizimde balgamı var ağzında ondan dolayı boğazından hırıltı geliyo bugün artık oturup ağladım boğulucak gibi oluyo balgamı tıkıyo boğazını nefes nefese kalıyo yanından ayrılamadım benimde 1 ay 15 günlük
Asel4549 MinikCivciv15 ben sıkıyorum serum suyunu makineyle alıyorum temizleniyor ama hirildisi gitmiyor ona çare bulamadım
MinikCivciv15 Asel4549 temizlediği halde hırıltı gitmiyorsa burundan kaynaklı olmayabilir. Bence aynı şekilde anlatıp doktorunuza bi danışın. Bebeklerin genelinde oluyor bu sanırım bi çok kişi yazmış görmüştüm ama sebebini bilemiyorum. 😑
2368 Mommy_bee hangi besinleri kestiniz bizim alerji belirtilerimiz var doktora gidicez ama merak ettim bu ağız içindeki balgam alerjiden mi
Mommy_bee 2368 yumurta ve süt ürünleri demisti doktor. Ben capraz alerjen diye dana etini de kestim. Susam tahin de kestirdi. Ayrica bagirsak tepkisi cok fazla oldugu icin gaz yapacak yiyeceklerden uzak durdum yanıltıcı olmaması icin. Suan bugdayı kestim ekmek cok yiyordum karabugday aliyorum. Glutene tepki veriyor olabilir. Domateste şüpheli ama cig yemiyorum pişmiş olarak yedim. Domates grubunda patlican filan da varmis.Yakinda doktora gidecegiz doktora göre hareket etmek gerekirmis vücudun almasi gereken gidalari bos yere kesmemek icin ben emziriyorum.
2368 Mommy_bee offf alerjiydi gazdı ne yiyicez de süyümüz olucak bende emziriyorum çok korkuyorum sütüm kesilir diye
Mommy_bee 2368 emzirme sonrası pompa yapin, solgar bira mayalı b12, bestlak damla, sut artiran caylar humana milktea laktamil gibi, dere otu, pazı, maden suyu bildiklerim hepsini ayni anda yapmayın tabiki. Power pump sağım teknigini araştırın cok ise yarıyor.
Omerimhalis @Asel4549 Biz de 1 ay 15 günlüğüz kaç gündür boğulacak gibi oluyordu hiriltidan ve artık her emzirme öncesi serum sıkmaktan burun temizlemekten burnunu tahriş etmekten korktum. 2 gündür surekli şapka takiyorum hamd olsun geçti. Doktorum zaten kafasina hep sapka tak demisti gercekten faydasini gördüm gece gündüz takiyorum havalar soğuduğu için hırıltısı geçti