berfin11 4 aylık bebeğim var şu son 1 aydın ciddi saç dökülmesi yaşıyorum bu sorunu yaşıyan varmı aranızda varsa nasıl cözüm buldunuz ?
Emine-93 berfin11 Benim bebeğimde 4 ay 12 günlük bende son 1 aydır ciddi şekilde bu sorunu yaşıyorum bende henüz bir çözümünü bulamadım saçlarımı taramaya korkar oldum 😕
AsyaninAnnesiiii berfin11 ben kazitmiştim 🤭🤷♀️ Dökülme hala var ama ilk zamanlardaki kadar degil resmen yanlarim açılmıştı.
Handeeeee berfin11 aynı sorun tam 1 aydır bende de var ve ne yazık ki ne kullandiysam asla geçmedi. Belimin altında olan saçlarımı bir hışımla omuz hizama kadar kestirdim. Ama hala aynı şekilde dökülüyor. Uzun araştırmalar sonucu hiç birşeyin ise yaramadığını öğrendim. Bebekler 8 aylık olana kadar devam ediyormuş bu durum. Sanırım 4 ay daha bekledigimde bir sabah kel uyanicam 😂🤦
Aslikntkn berfin11 aynı sorunu ben de yaşıyorum. Avuç avuç dökülüyor üstelik evin her yerinde saç görmekten de bıktım gerçekten. Hiçbir şey işe yaramıyor diye okuduğum için hiçbir şey kullanmadım. Kel kalmayı bekliyorum 😬
Zerocr Bebek saçları ilk saçlar dökülüyor sa engel olamazsınız yerine yenisi çıkacak ❤️ oğlum 3,5 aylık aynı şekilde saçları dökülüyor 😑