NiIara Koca balkabagini tek seferde bitiremedik tabii ki buzluga atmistim yarin yaparim diye cikarttim bozulmamistir dimi ya😂😂 butun halde cekirdekleriyle atmisim Biz yicek olsak neyse de bebise yapicam 🤔
Brsnysr NiIara bende kızım için pazardan aldım doğrayıp dondurucuya attım nasılsa püre olucak diye ama tatlı yapicaksaniz nasıl olur bilemem
Mom9870 NiIara Ayy öyle atmasaydınız keşke. Kabak çıkınca direkt açılmadan yapılması lazım yoksa yumuşar. Alıp nasıl yapacaksınız şimdi?
NiIara Brsnysr yok ya mama yapicam irmikli falan. Ayni sekilde tatli patateste atmistim hic soymadan bozulmus gibi gorunmuyo donuk hali ama bi bakim cozulsunde 😂😂
NiIara Mom9870 ya bu o turuncu buyuk kabaklardan degil boyle ustu uzun alti bombe disi grimsi renkli kabaklar var ya 😂😂😂 onlardan
lanadelmiyav NiIara anladım canım, normalde ben dış kabuğunu ve çekirdeklerini ayıklayıp, dilimleyip öyle koyardım. Hiçbir şey de olmazdı. Muhtemelen seninkine de bir şey olmamıştır ya. Haşla, bak bir tadına bakalım. Bitmiyor çünkü tek seferde koca bal kabağı.
NiIara lanadelmiyav zaten bozulunca uyuz bi kokusu oluyo bakalim insallah saglamdir ya guzel gece mamasi buldum irmikli falan tok tutan 😂😂😂 denemezsem icimde kalir
NiIara Anne4 gece uykusuna yatirmadan 1 bucuk saat once yedirip uyutuyosun canm. Irmik var icinde tok tutuyor diyolar bakalim ben deniyim yazarim size uykuda farklilik olucak mi 😂😂