Jsjdj Kizim 4 aylik anne sutu icmiyor mama ile besleniyor ek gidaya gecsem azar azar tadim yaptirsa bisey olur mu bi bilgisi olan var mı acaba
Efemin_Annesi Jsjdj canim bnde seninle ayni durumdayim ve bir kacdir yogurt pekmez karisimi fln veriyorum ama bisey olmadi demem icin cok erken daha yeni basladim
Yenianne0681 Jsjdj oglum 4.5 aylik bizde sadece mama aliyoruz doktorumuz yavas yavas basla dedi yogurt sebze ve meyve seklinde 3 gun kuralina uyarak dedi
MotherOfAlmila Jsjdj Canim sen doktoruna sor. En dogru bilgiyi o verecek sana.. Zaten mama iciyormus. Mamanin icinde de almasi gereken tum hersey mevcut.
Jsjdj Efemin_Annesi bende baslamak istiyorum açıkçası sonuçta mamda bir ek gida cok karmasim burda senin gibi bnmle ayni durumda olanlarla hem fikir olup baslamk istiyorum 🤷♀️🤷♀️
Haticeyldrm Efemin_Annesi yoğurt pekmez vermeyin ayrı ayrı verirseniz daha iyi olur pekmez yogurttaki kalsiyum alıyor yoğurt da pekmez deki Demir’i
Efemin_Annesi Haticeyldrm doğrudur ama hzir karisimlardada hp bole ya bnde ilk yogur sonra karisim yptim yogurt pekmz armut rendesi fln az verdim ama daha kucuk ya 2 3 gun gecince yine veririm