Nzdl Arkadaslar kızım korona benden ona bulaştı ben 6 gündür kızımda 3 gün ateşler icinde yandı doktor ciğere atmamış dedi bugünde burun akıntısı halsizlik hafif öksürük başladı ne yapmalıyım yarın 1 yaşına girecek doğum günü😔hastaneye goturmelimiyim yoksa evde bakayimmi
Zynp35 Nzdl böyle durumda sanirim 112 aranıp cocuk dr ile koşturuyorlar canm ara istersen bi sor kafandakileri
FHKK Nzdl geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin inşallah. C vitamini D vitamini bunları ihmal etme sağlıklı beslensin bol su içir ağrıı kesici ver düzenli olarak.
aybukemom Nzdl geçmiş olsun , canım aferin , prospan ve aist balgam söktğrücü kullanıyırum ben bide buhar bide bol su sende bol bol nsne kimon iç dut pekmezş zencefi +zerdeçal+Bal öksürüğe iyi gelir iç sğttrn bebepe geçer
Miskokulum25 Nzdl Merak etme bebekler bizden daha hafif ve kolay atlatıyor Allah’ın izniyle toparlar geçmiş olsun. Hastaneye gotur istersen ama ilaç olarak calpol dolven verirler büyük ihtimalle. Benim kızımda covid oldu calpol ve dolvenle atlattık
Fatmaaa_klnc Endişelenmenize gerek yok çok geçmiş olsun bu arada sürekli ateşini kontrol edin solunum sıkıntısı yaşamadığı sürece hastanede birşey yapamıyor düzenli ağrı kesici verin