NiIara Bu gibi besinleri de 3 gun denemek mi gerekiyo? 7 aylik oldu bugun brokoli son tadimdi. Artik tariflere baslayayim diyorum da irmik pirinc vs bunlari da 3 gun tattirmak mi gerekiyor yoksa tarifin icinde kullanip gecebilir miyim🤔
aay1 @NiIara ben direk alerjisi çıkmadığı meyveyle Karıştırarak verdim 3 gün kuralı uygulamadım irmik pirinç unu yulaf unu gibi besinlerde gerek olduğunu düşünmüyorum🤷🏼♀️
NiIara aay1 ben de ayni kafadayim. Bebisim yine mi haslanmis sebze diye gozumun icine bakiyo 🥲 uzuluyorum cocuga dogru duzgun bi sey yesin artik😂😂
aay1 @NiIara ayy kıyamam🥰 yok yok siz verin artık ben o ürünler alerjen değil diye biliyorum hiç onlara alerjisi olan görmedim🤷🏼♀️ Meyvelerle karıştırarak verin mis gibi yesin tatlı tatlı kuzucuk☺️
Duygusuz aay1 7 aylık olacak bebegim yulaf unu bebek irmiği tam bugday unu alayım diyorum başak ne önerirsiniz
aay1 @Duygusuz ben yulaf unu, tam buğday unu, pirinç unu, irmik, ruşeymli irmik, yulaf ezmesi, bebek muhallebi karışımı aldım sizde alabilirsiniz bunlardan da