Cagla89 Kızlar bugün 3 lu aşıyı olduk bir saat önce ateşlendi çoğu kişi carpol verildiğinde geçer demiş az önce ıslak mendille hafif vücudunu sildim huzursuz da.. kendiliğinden ateşi düşer mi
Cagla89 37.4 -38 aralığında ateşi uzerindekileri çıkardım zibinla bıraktım odanın ısısıni da düşürdüm evde carpol yok
Yagiz-annem Cagla89 sürekli kontrol edin. Bende de huzursuzluk ve ateşi 37.7 ye kadar çıkmıştı ben calpol vermedim açıkçası. Ama dediğiniz gibi zibinla yatırdım. Kendiliğinden düştü şükür,düşmezse verirsiniz.
EsraTurna Kuzum üstünü bir tık incelt eğer kalınca yüzünü falan yıka istersen ateşini ölç 38,5 olursa eğer calpol. Ver 6 saat arayla gecmeZse doktora götürün geçmiş olsun canım
gunessarenin_annesi Bizimde asi olduğumuz gece çok huzursuz olmuştu hemşiremiz Colpol al mutlaka ateş-i yükselirse verir demişti ben aşıdan 5 6 saat sonra verdim hiç ateş-i çıkmadı keşke alsaydınız eşiniz nöbetçi eczane den alma şansı yokmu çok geçmiş olsun
Cagla89 gunessarenin_annesi sağ olsun bizim hemsiremiz tek kelime etmedi bu siteye girseydim ogrenirdim ona göre temkinli olurdum
gunessarenin_annesi Cagla89 herzamn mutlaka bulundurun her asi sonrası ateş-i çıkmasi muhtemel bisey sakin unutmayın