Aysnrblghn Duyguilda bende de var birtane.Ultroson fotosunda da emiyordu hala emiyoor 6 aylik.Gece gunduz, stresliyken,mutsuzken,açken en cok da uykuluyken bisey yapamiyorum, dikkatini filan dagitmaya calisiyorum amaa nafile umarim kendiliginden birakir
Duyguilda Aysnrblghn uykuluyken özellikle direkt parmak gidiyor ağıza yapacak bir şey yok unutur herhalde tek derdimiz bu olsun o zaman😊
deletedmom1106 Duyguilda benim kuzenim bebekliğinden beri emiyor suan 30 yasında tv izlerken bazen dalıp emio sacıyla oynuya oynuya 😂😂😂😂 ama acaip zeki bi kız suan veteriner hekim tek aıkıntı dişleri yaygibi arası az acık ben emsin diom ellemıom valla zeki oluyolar
Duyguilda deletedmom1106 bende diş damak yapısı bozulur mu diye endişe ediyorum zatenn emzikte pek verme taraftarı değildim sadece uykuya geçerken tutsun istiyordum ama parmak emmektense emzik emsin diyorum onu bıraktırmak daha kolay 😀
deletedmom1106 Duyguilda benim kuzenime kına sürdüler küçükken bıraksın die o hına gecene kadar her dahha agladı 😂 ve 30 yasında bırakamadı bence diş yapısı daha güzel duruyo aradı acık alttakıler uste depmiyo elips gibi 😂🤣😂🤣 şaka bi yana sıan çok küçük seninki normal yanı ara ara benimkide yapıo cok dikkat etme engellersen daha cok yapıo
Duyguilda deletedmom1106 engellemiyorum oyalıyorum başka şeylerle bende emzik veriyorum oyun oynuyorm unutur inşallah bakalm😀
Aysnrblghn Duyguilda engelleyemezsiniz akişına birakin ben oyle yaptim 3 5 cesit emzik denedim nafile😀😀
VisaliNur Duyguilda Bugün bir eğitimde uzman bahsetti canım bebekler üç aylıktan sonra oral döneme geçtikleri için ellerini parmaklarını emmeleri çok normlamiş çünkü ağızlarıyla tanıyorlar mış etrafı. Bildikleri tek şey emmek olduğu için öyle yapıyorlarmış. Kesinlikle müdahale etmeyin ters tepe bilir dedi ve bir yaşına kadar normalmiş zaten çoğu çocuk o yaşa gelmeden bırakıyorumuş. Müdahale edildiğinde bu tramvaya dönüşebilirmiş. “ Bence çok minnoş emiyorlar 🥰🤗bırakın emsinler endişe etmeyin ”
Duyguilda VisaliNur teşekkür ederim bilgiler için 😊 emsin artık bana sadece ellerini sürekli yıkamak temiz tutmak kalıyor😊
Beyziikoo Nisabera09 Bu sizin isteyip istememenizle alakalı bir şey değil ki bu iç güdüsel bir şey aklım ermiş halâ emiyormuşum emdim yani ama bazen hiç farkında olmadan demekki benim güven noktam buymuş 🤷🏻♀️ Yani zararlı bir şey değil bebeğiniz inada bindirmesin bana neler yapmışlar bırakmamışım demek istediğim o 🤗