tuba1234- Arkadaşlar çocuğum 10 buçuk aylık işe başladım ama feryat figan durmuyor ağlaya ağlaya mahvoldu ne yapmamı önerirsiniz nasıl alışması lazım evde görümcem bakıyor
AsyaninAnnesiiii tuba1234- normalde görumceniz siz varken ilgeniyor mu? Siz varkende agliyorsa bebeginizle enerjileri tutmamistir. Yada sizin kokunuzu ariyor. Görumceniz sizin tişortünuzu filan giysin siz isten gelene kadar. Bi süre sonra alışır.
Edamihrannn Evde olduğun zamanlar da da görümcen gelsin bi kaç kere sen evdeyken görümcenle vakit geçirsinler seni görsün onu da görsün önce bi saat Yok ol sonra iki saat derken alısır bi anda gittiğin için yapmıştır
tuba1234- Edamihrannn bir anda gittim ama 2 saat sonra geri geldim alışsın diye dışarı gittiler beraber şimdi onu görünce üZerime çıkıyor korkuyor giderim diye
tuba1234- AsyaninAnnesiiii ya görümcem iyi 2-3 ay öncede o bakıyordu beraberdik yani şimdi kimseye gitmiyor babasına dahi gitmiyor ben odadan çıkar çıkmaz ağlamalar başlıyor cok ağlıyor ne yapacağımı şaşırdım
Akcabeytas Haftaya bende başlayacağım şuan anneanne ve babaanneyle vakit geçirtiyorum bol bol aeada yalnız bırakıp gidiyprum ama kıyametler kopuyor 😢 gözüm aekada kalmaz eminim çok iyi bakarlar ama alışana kadar bu durum olacak galiba