FHKK Kızlar arkadaşım adına soruyorum bankada altın hesabınız var mı direkt para olarak mı yatırdınız yoksa gram olarak mı ? Paraa olarak yatırılınca banka her ay düzenli miktar ekliyormuş üstüne. (Faiz yani) Gram daha mı iyi 😌
Mom62636362 FHKK Parayı gram olarak yatırıyorsunuz. Ama sadece gr değil, dolara falan da çevirebiliyorsunuz
agacsizkoala FHKK çok bi bilgim yok ama ben bankaya para yatırdım o şekilde altın hesabı açtım vaktinde altın filan götürmeden ama yanii, ne kadar paranız varsa o hesaba altın değerinde aktarılıyor , altın fiyatı yükseldikçe hesabınızdaki para da artıyor
Seyma005 FHKK fiziken altın alınmıyor ama bazı bankalarda belli günlerde altın fiziki olarak da alıyorlarmış. Siz parayı yatırıyorsunuz sistemden kaç grama tekabül ediyorsa ona göre alış yapılıyor
Barlasb10 Para gram olarak yatıyor ama her ay düzenli artış olmuyor altın ne kadar yükselirse o kadar yükseliyor ne kadar düşerse o kadar düşüyor sadece artacak diye bi durum yok yani
sokomel paranın da altının da vadeli hesabı olur ama altının faizi çok çok düşük. daha çok altının yükselişinden kazanırsınız faizden değil.