Deletedmom4440 Kızlar benim bi tane 22 aylık oğlum var bu aralar eline ne geçerse balkondan aşağı atıyor getiriyoruz yine atıyor nasıl bıraktırabilirim güzelce anlatıyorum yok etki etmiyor püfffff😁
Mom9870 Deletedmom4440 Daha çok atar. Anlatmaktan başka pek bir şey yok gibi. Ama zamanla bırakıyor bu huyunu. Tecrübeyle sabit.
DilaraYigit1 Deletedmom4440 15 aylık oğlum var oda herşeyi atıyor, mama sandalyesinde otururken önüne yemek koyuyorum onları yerlere sağa sola fırlatıyor sinir hastası oldum artık
Deletedmom896 Deletedmom4440 Bugün yeğenimin kafasında tahta biblo kırdı geçen balkondan aşağıya bir baktım 5 patates 4 soğan yerde serili bana bakıyor ve bu daha 17 aylık
yigidonunanasii DilaraYigit1 13 aylıkktann beri böyle aha 18 aylık olduk yok anam değişiceği günü sabırsızlıkla bekliyorum gerçekten yoksa evde eşyam kalmayacak 😂😂
Mom9870 Monaroka Bacişko, elini klozete sokmadan olmaz. Onu da bi yaşa lütfen. Şöyle bi karıştırsın suyu falan.
Monaroka Mom9870 yaşadııım yaşadım Edoli, diş fırçası sokmuş içine çorba karıştırır gibi karıştırıyordu 😫